Az Otthon az amit te alakítasz. Minden egyes bútordarab, minden egyes családi fotó és még azok a régi apróságok is elárulnak rólad valamit !

Mindent ami az otthonodban található megtölt a szeretet és az emlékek. A Woods Fresh az utolsó simítást végzi el helyetted, és felerősíti az általad létrehozott hangulatot. Az otthonod illata egy történetet mesél, használd arra, hogy tökéletes hangulatot alakíts ki magad, a családod vagy akár a barátaid számára. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz az otthon mindig ott van a levegőben.


Az otthonod olyan mint egy festővászon és ez a vászon az illatot is tartalmazza. Éppen olyan óvatosan választod ki a hozzád illő illatokat, mint amilyen óvatosan választod ki a bútorokat, az anyagokat, és a színeket. 

Az illatnak nemcsak illenie kell hozzád, de barátságos, meleg, hívogató hangulatot kell teremtenie az egész család vagy akár a barátok számára is.


Az otthonod éppúgy változik mint az évszakok. Az Woods Fresh illatok széles választékát nyújtja hogy könnyedén megtaláld az alkalomhoz, évszakhoz, hangulathoz illőt.


Igen, az otthon az amit látsz, érzel, megérintesz…. de ott van a levegőben is. 

Fejezd ki magad az illatokkal! 

Hogyan használd az illatokat, hogy azt a hatást érd el amit szeretnél? Mi, a Woods Fresh-nél szeretnénk segíteni abban, hogy a lakásod az otthonod is legyen.

Címkék: